Route takelen en parkeren. Na het verlaten van de A32 komt u bij een minirotonde. Deze rotonde moet u voor driekwart ronden, met andere woorden u gaat linksaf de Oedsmawei in. Over de vaste burg volgt u de rondweg Biensma. Aan het einde hiervan slaat u op de T-splitsing rechtsaf de J.W. Visserwei in. Na 150 meter staat er een verkeersregelaar die u leid naar het voormalige Halbertsma terrein waar word getakeld en geparkeerd. U word verzocht bij het takelen en parkeren om de instructies van de organisatiemedewerkers op te volgen.
Na het takelen en parkeren kunt de looproute naar Waterhostel Oer ’t Hout volgen. Dit is een wandeling van plm. 15 minuten. U loopt over de verderop gelegen wandel / fietsbrug tot aan de T-splitsing. Hier gaat u linksaf en volgt de Stationsweg naar het centrum. Na dat u de insteekhaven aan u linkerhand hebt gepasseerd slaat u linksaf het Bregepad in. Deze weg volgt u naar rechts en direct na de ophaalbrug moet u links aan houden. Dan bevindt u zich op de Suderkade met aan het einde Waterhostel Oer ’t Hout. Wie niet getakeld wil worden, maar zelf wil traileren, dient contact op te nemen met de organisatie.
SOCIAAL
ADRES Hilse Bosch Moskaureed 11 9087 CE GROU Mob. 06 – 525 029 14 voorzitter@roeiracegrou.nl SPONSOREN
CONTACT Mail: roeiracegrou@outlook.com Kamer van Koophandel: Nummer : 01090888 PRIVACY-VERKLARING
© 1999-2022 Roei Race Grou
Route takelen en parkeren in PDF formaat Route takelen en parkeren in PDF formaat
Route takelen en parkeren. Na het verlaten van de A32 komt u bij een minirotonde. Deze rotonde moet u voor driekwart ronden, met andere woorden u gaat linksaf de Oedsmawei in. Over de vaste burg volgt u de rondweg Biensma. Aan het einde hiervan slaat u op de T- splitsing rechtsaf de J.W. Visserwei in. Na 150 meter staat er een verkeersregelaar die u leid naar het voormalige Halbertsma terrein waar word getakeld en geparkeerd. U word verzocht bij het takelen en parkeren om de instructies van de organisatiemedewerkers op te volgen.
Na het takelen en parkeren kunt de looproute naar Waterhostel Oer ’t Hout volgen. Dit is een wandeling van plm. 15 minuten. U loopt over de verderop gelegen wandel / fietsbrug tot aan de T- splitsing. Hier gaat u linksaf en volgt de Stationsweg naar het centrum. Na dat u de insteekhaven aan u linkerhand hebt gepasseerd slaat u linksaf het Bregepad in. Deze weg volgt u naar rechts en direct na de ophaalbrug moet u links aan houden. Dan bevindt u zich op de Suderkade met aan het einde Waterhostel Oer ’t Hout. Wie niet getakeld wil worden, maar zelf wil traileren, dient contact op te nemen met de organisatie.
Locatie - info
DOWNLOADS Info takelen / parkeren Plattegrond roei-route Deelnemerslijst Startlijst Uitslagen CONTACT roeiracegrou@outlook.com Hilse Bosch Moskoureed 11 9087 CE GROU Mob : 06 – 525 029 14 KvK : 01090888
SOCIAAL
Voor FOTO’S zie facebook
Route takelen en parkeren in PDF formaat Route takelen en parkeren in PDF formaat
RoeiRaceGrou